De agenda van Sample Sales, Outlet shops, Stockverkopen en 2e handswinkels in Nederland

Monstermaatjes.nl


Adres:

  Toon op kaart
Hoofdstraat 47C
Kaatsheuvel
Nederland
Routebeschrijving

Tel / Website:


06 532 12 532
www.monstermaatjes.nl

Deel deze verkoop met je vrienden:


Beschrijving


Monstermaatjes, De Schoenenhemel op aarde verkoopt dames en herenschoenen met standaard voordeel vanaf 40% tot wel 70% t.o.v. de normale winkelverkoop.
Het gaat om actuele showroommodellen (monstercollecties) in de schoenmaten 37, 37,5 en 38 voor dames en 41, 42 voor heren.
Daarnaast zijn er geregeld lucky sizes voor hem en haar variërend in mt 36 t/m 46 en uitschieters t/m mt 50.

Monstermaatjes nodigt klanten uit per mail en/of sms voor de 2 / 3 daagse shop-events. Aanmelden voor de nieuwsbrief www.monstermaatjes.nl/registreren.

 

Zo zijn er shop-events met div. monstercollecties schoenen, events schoenen & tassen en lederwaren en events met schoenen & kleding.
Kijk voor de actuele openingstijden op onze website www.monstermaatjes.nl in de footer (helemaal onderaan) en/of volg ons op de sociale.

Je eigen VIP shop-event organiseren. Plan samen met ons je bezoek in De Schoenenhemel met collega's, een vrienden/vriendinnengroep. Succes verzekerd.
De gehele winkel voor jullie zelf, evt. met hapje en drankje. Div. bedrijven, netwerkgroepen en vriendengroepen gingen je al voor.


Merken:


ScapaReefFloris Van BommelBurkelyRehabRoberto D'AngeloDureaRiekerBugattiLazamaniCapriceAustralianMarco TozziSemlerGijsBKYMelikPiedi NudiBabouchePittBagattCaroline BissPoncheWarmbat.Spooq

Tags:


schoenen outletoutlets Noord-Brabantoutlets Kaatsheuvel


Meer foto's:





Plan je route:





Meer outlets:



Rapporteer probleem